Inventarisatie veelgestelde QTI vragen

De CETIS Assessment SIG wil een lijst met veelgestelde vragen over de IMS Question and Test Interoperability specificatie (IMS QTI) samenstellen. Het moet een lijst worden die gericht is op beginnende QTI gebruikers en mensen op zoek naar achtergrond informatie bij de specificatie. Typische vragen zijn bijvoorbeeld ‘Kan ik vragen in een toets in willekeurige volgorde laten weergeven’ of ‘Kan ik bepalen of een student na afloop de resultaten van een toets te zien mag krijgen?’

Voor het samenstellen van de lijst zijn de volgende vragen aan de leden van CETIS Assessment Special Interest Group gesteld :
* Welke vragen willen jullie graag zijn in de lijst met veelgestelde vragen (FAQ) ?
* Welke vragen stellen andere mensen aan jou als ze je informatie vragen over IMS QTI?
* Welke onderdelen vind je dat zeker aan bod moeten komen in de FAQ?

Jij kunt ook meewerken aan deze veelgestelde vragen lijst, die SURF SiX daarna ook in het Nederlands beschikbaar wil stellen. Daarvoor kun je input leveren en de bovenstaande vragen beantwoorden. Antwoorden in het Engels kunnen rechtstreeks naar Rowin Cross van de CETIS Assessment SIG. Heb je problemen met het in het Engels formuleren van de vragen, stuur ze mij dan in het Nederlands. Dan zorg ik dat ze in het Engels bij Rowin komen.