dec 102003
 
“Medewerkers van het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum (OTEC) van de Open Universiteit Nederland (OUNL) hebben het boek ‘Integrated e-learning, implications for pedagogy, technology & organization’ uitgebracht.”

(bron)

Tja, eigenlijk had ik deze inmiddels al lang moeten bestellen, maar ik was (uiteraard) het foldertje dat ik tijdens de SURF Onderwijsdagen hiervan kreeg kwijt geraakt en had dus geen url voor de website van de uitgever of het boek zelf meer. Mijn exemplaar is nog in bestelling, dus geen recentie op deze plaats. Wél alvast een recentie van de bijbehorende website. Of het een nieuwe trend is weet ik niet, maar ook het onlangs verschenen Reusing online resources. A sustainable approach to e-learning had een uitgebreide bijbehorende website.

Op de website van Integrated e-learning vind je per hoofdstuk een uitgebreide beschrijving van de inhoud én een smoelenboek van de auteurs per hoofdstuk. Als je dus de OTEC mensen niet zo goed kende, weet je nu in ieder geval al hoe ze er uit zien. Dat is altijd prettig als je na het lezen van een hoofdstuk waar ze aan meegewerkt hebben contact met ze wilt opnemen. Of de gegevens in het boek staan weet ik nog niet, maar aan de hand van hun naam moet je ze redelijk eenvoudig kunnen vinden op de OUNL website. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor EduSite: Boek over ‘Integrated e-learning’  Tags: