Programma gezamenlijke bijeenkomst SURF SiX/CETIS bekend

Het programma voor de gezamenlijke bijeenkomst van SURF SiX en de CETIS Assessment Special Interest Group op 12 januari 2004 is vastgesteld en beschikbaar op de SURF SiX website.
Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen een account voor het TOIA assessment management systeem zodat ze dit zelf kunnen uitproberen. Een korte ‘getting started’ guide van het systeem zal eveneens beschikbaar gesteld worden. Daarnaast krijgen de deelnemers de beschikking over een demonstratieversie van SToMP (Software Teaching of Modular Physics) dat net als TOIA tijdens de bijeenkomst aan bod komt.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, inschrijven kan via het inschrijfformulier op de CETIS website. Informatie over de locatie, hotels etc. is eveneens beschikbaar op de CETIS website. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven!!