nov 252003
 
“Op dit moment is in grote delen van Zuid-Nederland geen vast of mobiel telefoon- en internetverkeer mogelijk. Het gaat om de regio’s Eindhoven, Arnhem en Maastricht. De storing begon om 13.35 uur.”

(bron)

Vervelend. Ik werk in Eindhoven, maar wij hadden vanaf vanochtend al problemen met het bereikbaar zijn, maar naar buiten bellen moest kunnen. Toen ik echter naar Amsterdam wilde bellen kreeg ik de melding dat het nummer onbekend was. Zojuist bleek ik offline te zijn (thuis), maar dat is gelukkig nu weer opgelost.

Top 10 qua internetgebruik is mooi, maar als het er niet is….. :(

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Grote telefoonstoring in Zuid-Nederland  Tags:
nov 252003
 

Schreef ik een paar dagen geleden nog dat Nederland de zesde plaats bezette voor wat betreft internet gebruik, op baisis van de ITU Digital Access Index, vandaag moet ik die plaats al weer nuanceren. De UNCTAD (United Nations Conference on Trade And Development) kwam met haar E-Commerce and Development Report. En daarin zijn we zo rond de elfde plaats te vinden. Het lijvige rapport, de complete versie beslaat 228 pagina’s, is in zijn geheel of in delen te downloaden van de website van UNCTAD. Je kunt ook de overview van 12 pagina’s lezen als je eerste wilt weten of het het uitprinten waard is. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Ook de VN (UNCTAD) komen met cijfers over stand van zaken internet  Tags: