SURFnet Expertiseseminar ‘SURFnet thuis en onderweg’

“Op dinsdag 16 december zal SURFnet een SURFnet Expertiseseminar organiseren met als titel ‘SURFnet thuis en onderweg’. Deze middag staat in het teken van veilige en verantwoorde toegang en volledige functionaliteiten ongeacht locatie en type toegangstechnologie (GPRS, WiFi, ADSL, inbel of glasvezel).

Verschillende sprekers vertellen vanuit hun eigen ervaring en deskundigheid over beveiligde toegangstechnologiën, helpdeskinrichting, firewalls, authenticatie en autorisatie. De theorie zal worden toegelicht aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De bijeenkomst zal plaatsvinden van 13.30u. tot 17.00u. bij Media Plaza in Utrecht.

Meer programma-informatie en het inschrijfformulier.”

(bron)

Altijd zinvol dit soort kennisdelingsbijeenkomsten van SURFnet.