Tip: 12 Monkeys

 Gepubliceerd door om 08:32  Film en Boek
nov 162003
 
“een bizarre post-apocalyptische toekomstfantasie over een wereld die gedwongen is ondergronds te leven nadat 99 procent van de bevolking is omgekomen door een dodelijk virus. Een ‘vrijwilliger’ wordt terug in de tijd gestuurd om de herkomst van het virus te onderzoeken. Maar anno 1996 denkt iedereen dat de man gek is.”

(bron)

Veronica doet haar best om met veel films haar marktaandeel op te krikken. Natuurlijk zijn de meeste daarvan al lang niet eens meer in de videotheek te vinden omdat ze al zo oud zijn en meestal zijn ze ook al eens eerder op tv geweest. Zo ook de film van vanavond: ’12 Monkeys‘ uit 1996 alweer die vanavond van 20:30 – 22:50 uur te zien is bij Veronica. Mocht je hem al gezien hebben (bioscoop, video, DVD of tv) dan weet je wat ik bedoel als ik zeg dat het een heerlijk ‘gekke’ film is waarbij je wél van het begin tot het einde goed moet blijven opletten. Lukt je dat niet met al die reclame? dan toch maar even de DVD huren.

 Reacties uitgeschakeld voor Tip: 12 Monkeys  Tags:

Na de bubble toch de winst #2

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
nov 162003
 
“Nederlanders kopen dit jaar voor 448 miljoen euro aan kerstcadeaus via internet. Dat is een stijging van 141 miljoen ten opzichte van 2002, toen het nog 307 miljoen was. Dat heeft het onderzoeksbureau Forrester Research donderdag becijferd.”

(bron)

We leven nog steeds in het post-bubble tijdperk maar ook dit bericht laat nog eens zien wat ik eerder beweerde: Na de bubble toch de winst!. Tenminste, je mag er vanuit gaan dat er op die 448 miljoen omzet toch op zijn minst een beetje winst zit. En een omzetstijging van ongeveer 30% in een jaar is natuurlijk niet slecht te noemen.

Zie ook het eerder bericht over ‘Na de bubble toch de winst?

 Reacties uitgeschakeld voor Na de bubble toch de winst #2  Tags: