KPN biedt alle scholen gratis breedband #7

“Nl.tree, de huidige internetaanbieder aan scholen, gaat keihard de concurrentie aan met KPN. Dat maakt Nl.tree vandaag bekend door nieuwe tarieven te introduceren, die samen met een uitgebreid servicepakket zo laag zijn, dat Nl.tree verwacht dat veel scholen tóch zullen kiezen voor de vertrouwde aanbieder.”

(bron)

Deel 7 alweer van deze soap :)
Nl.tree komt vandaag met een tegenaanbod. Dit nadat het kort geding waar ik eerder over schreef nog even aangehouden is. Ronduit lollig is trouwens de berichtgeving hierover op Planet Internet. Met uitspraken als: “NLtree heeft een vergelijking met het KPN-aanbod (linker menu) online gezet, uiteraard in eigen bewoordingen.” en “Het is twijfelachtig of scholen zich nu vanwege een extra pakket laten overhalen.” tonen ze zich een waardige KPN dochter. :lol:

Zie ook de andere berichten over dit onderwerp op deze site.