Te koop: ongebruikte map voor Windows XP

Met de laptop op de schoot naar voetballen kijken en intussen de nieuwsberichten van de afgelopen dag lezen is niet goed voor de kwaliteit van die posts geloof ik:

Te koop: ongebruikte map voor Windows XP.
Natuurlijk biedt ik die niet zelf aan, maar gaat het om een bericht op Webwereld waar ze ook ontdekt hebben dat er heel gekke dingen op Ebay aangeboden. Zo ook dit aanbod van een nog niet gebruikte map op Windows XP. Natuurlijk is dit niet alleen een post voor de lol. Het hoogste bod op het moment dat ik dit schrijf is namelijk $16.003,23 en dat kan natuurlijk geen echt bod zijn. Toch zal de ‘koper’ er waarschijnlijk wel mee wegkomen, het is overigens op dit moment iemand die al 14 serieuze aankopen gedaan heeft en daar allemaal postieve feedback voor heeft. En een bieding op Ebay is, in ieder geval volgens de Ebay reglementen, gewoon een echt bod. Daar wordt dan toch niet zo erg serieus mee omgegaan in dit geval.