Water

Ik type het maar even zolang ik nog zit te wachten tot het half 8 is en ik weer met de verzekering kan gaan bellen:

Het kan zo zijn dat ik de komende paar dagen minder tijd/zin heb om te bloggen. We werden vanacht zo rond half 5 namelijk wakker omdat het geluid van stromend water maar niet ophield. Bleek er ongeveer een halve centimeter water te staan in de woonkamer en de gang. Oorzaak: gescheurde waterleiding in het keukenkastje. Op de vloeren beneden hebben we (nu) laminaat liggen. Voor het geval je helemaal niets van laminaat weet: het is prachtig, slijt bijna niet (15 jaar garantie), is eenvoudig schoon te houden, ideaal dus als je last hebt van huisstofmijt-alergie en zo. Het nadeel van laminaat is dat het helemaal en absoluut niet tegen water kan (een vochtige doek is eigenlijk al nat), dus als er water via de plinten onder het laminaat komt is dat niet goed. :-(

Waarom ik dan toch achter de computer zit? Tja, slapen wil niet echt lukken (deuren onder staan open om het drogen te bevorderen) en de tv etc. staan nu tijdelijk ergens anders (de kasten die eronder stonden, stonden namelijk ook in het water) en dan is een goede laptop met Wifi netwerkje terwijl je op de keukentafel zit een aardig tijdsverdrijf.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
rambo
rambo
17 jaren geleden

lullig :)