Rare gasten ?

 Gepubliceerd door om 15:15  Persoonlijk
sep 162003
 

Kijk ik niets vermoeden naar de OneStat gegevens (het onderste icoontje onder aan elke pagina op de website hier) om te kijken of er vandaag nog mensen op de site waren.

Zie ik toch wel een paar heel rare gasten. Heeft de Rijkshogeschool van Groningen een dependance in Casablanca in Marokko?

Klik voor Onestat gegevens

 Reacties uitgeschakeld voor Rare gasten ?  Tags:

Water #2 [update]

 Gepubliceerd door om 15:08  Persoonlijk
sep 162003
 

Nou, de schade-expert is weg. De vloer moet eruit (40 m2 laminaat uit 1998 ), gelukkig wel als onderdeel van de opstalverzekering (nagelvast zonder ook maar één spijker), dus tegen vervangingswaarde en niet tegen dagwaarde.

De leiding in het kastje is inmiddels vervangen, het water doet het dus gewoon weer.

Het deel van het kastje met de wasbak (een ‘corpus’ heet dat als je schade-expert bent) moet ook vervangen.

Iemand belangstelling voor 40 m2 laminaat met lichte waterschade (Pergo original PO2070 Elzen delen met bijbehorende Depron ondervloer)?? :?

Water

 Gepubliceerd door om 06:27  Persoonlijk
sep 162003
 

Ik type het maar even zolang ik nog zit te wachten tot het half 8 is en ik weer met de verzekering kan gaan bellen:

Het kan zo zijn dat ik de komende paar dagen minder tijd/zin heb om te bloggen. We werden vanacht zo rond half 5 namelijk wakker omdat het geluid van stromend water maar niet ophield. Bleek er ongeveer een halve centimeter water te staan in de woonkamer en de gang. Oorzaak: gescheurde waterleiding in het keukenkastje. Op de vloeren beneden hebben we (nu) laminaat liggen. Voor het geval je helemaal niets van laminaat weet: het is prachtig, slijt bijna niet (15 jaar garantie), is eenvoudig schoon te houden, ideaal dus als je last hebt van huisstofmijt-alergie en zo. Het nadeel van laminaat is dat het helemaal en absoluut niet tegen water kan (een vochtige doek is eigenlijk al nat), dus als er water via de plinten onder het laminaat komt is dat niet goed. :-(

Waarom ik dan toch achter de computer zit? Tja, slapen wil niet echt lukken (deuren onder staan open om het drogen te bevorderen) en de tv etc. staan nu tijdelijk ergens anders (de kasten die eronder stonden, stonden namelijk ook in het water) en dan is een goede laptop met Wifi netwerkje terwijl je op de keukentafel zit een aardig tijdsverdrijf.