Updates en zo

 Gepubliceerd door om 23:09  Persoonlijk
sep 072003
 

Even een excuus aan diegenen die de RSS feed gebruiken. Jullie hebben namelijk inmiddels vier versies van het bericht over de VDEX specificatie. Dat komt omdat ik een aantal extra returns in dat bericht in gedeelten eruit gegooid heb, en dat resulteert in een wijziging van het bericht en dus in een nieuw entry.

Hij moet nu wel ongeveer goed zijn.

 Reacties uitgeschakeld voor Updates en zo  Tags:
sep 072003
 

Ik heb de RSS feed zojuist aangepast zodat nu niet alleen het eerste deel van het bericht maar het hele bericht, inclusief de links wordt doorgegeven.
Als je nog de oude link gebruikt zie je deze url niet in je nieuwfeeder en dan moet je die dus even vervangen door http://www.gorissen.info/Pierre/xml-rss.php?full=yes. Overigens kun je door het weglaten van het deel ?full=yes nog steeds de korte versie oproepen.

 Reacties uitgeschakeld voor RSS feed nu met volledig bericht én links  Tags:

Spaink versus Scientology

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
sep 072003
 
“Het Hof deed donderdag 4 september uitspraak in de al jaren slepende rechtszaak van Scientology tegen publiciste Karin Spaink en een groot aantal Nederlandse internetaanbieders. Waar draait de zaak eigenlijk om? Spaink geeft uitleg en krijgt terug op zeveneneenhalf jaar strijd met Scientology.”

(bron)

Jeetje, je moet het maar volhouden zeg. Webwereld schrijft in een bijlage over de strijd die waarschijnlijk, volgens haar eigen verwachtingen, nog eens zeker zo lang gaat duren. Ik geloof dat ik toch maar gewoon een brave internetgebruiker blijft.

 Reacties uitgeschakeld voor Spaink versus Scientology  Tags: