Upgrade #3

Nou, de bios van de router is geflashed en het geheel werkt weer. Ik dacht dat het ding helemaal kaduuk was, maar de helpdesk mailde me een firmware upgrade van 2MB. Om die te installeren moet je stalen zenuwen hebben: de kast moet open (verborgen schroef onder stikker op de onderkant), je moet een jumper (volgens de beschrijving JP4, maar het was JP1) sluiten, een USB kabel op de router aansluiten (was niet bijgeleverd), de software unzippen (op mijn laptop), vanuit DOS booten en dan een aantal handelingen uitvoeren.

Maar het werkte.

De server waar deze site op zit, hoeft nou niet meer als router dienst te doen. Vervelend is wel dat het resolven van de url http://www.gorissen.info/ vanuit hier intern niet goed gaat (extern wel, getest met telefoonlijn). Moet ik nog wat op verzinnen.

Nu maar duimen dat de router niet tóch stuk is….