UK/NL Study Trip Congres in Nederland

Als onderdeel van de UK/NL Study Trip hebben SURF en het Britse Association for Learning Technology (ALT) op donderdag 10 april 2003 een congres georganiseerd met diverse workshops op het gebied van ICT en Onderwijs.

De 38 Engelse vakgenoten die in de week van 7 tot 11 april 2003 een bezoek brachten aan verschillende Nederlandse instellingen voor hoger onderwijs, hebben als onderdeel van deze studiereis ook het congres bezocht. Met een achttal workshops hebben de congresdeelnemers inspiratie opgedaan binnen de thema’s ‘Connecting Today’ en ‘Connecting the Future’.

Ik heb samen met Bill Olivier een workshop verzorgd. Was uiteraard een hele uitdaging: in het Engels, op hoog niveau presenteren over leertechnologie. Sowieso leuk om het geheel voor te bereiden, als hoop ik dat het effe duurt voordat Fontys de telefoonrekening met Engeland binnen krijgt.

Als het goed is komt er zowel een verslag als een pagina met foto’s en slides. Ik hou het in de gaten.