nov 232010
 

Business Card Reader for iPhone Er is een update beschikbaar van Business Card Reader for iPhone. Nu is er ook ondersteuning voor het scannen van Nederlandse visitekaartjes aanwezig.

Ik heb een korte test gedaan met een aantal Nederlandse visitekaartjes en kon niet echt een verbetering van het resultaat constateren. Tijdelijk is de applicatie wat goedkoper. Je betaalt nu €2,99

 Reacties uitgeschakeld voor Update: Business Card Reader for iPhone

Getest: iDisplay voor iPad en iPhone

 Gepubliceerd door om 18:39  iOS
nov 232010
 

iDisplay Met iDisplay kun je je iPhone of iPad als extra beeldscherm gebruiken bij je Windows systeem of je Mac. Het principe werkt met een gratis stuk software dat je op je computer installeert en een applicatie die je op je iPad/iPhone installeert. Die laatste kost $4,99.

Het idee is geniaal en het werkt een beetje. In eerste instantie werkte het helemaal niet: mijn laptop crashte en ook mijn desktop met 2 gewone beeldschermen werd niet ondersteund. Een mailtje naar de leverancier leverde een verzoek op om meer info over de hardware en na een paar kreeg ik een bijgewerkte versie van de software voor op de twee systemen toegestuurd. Die werkte wel. Top! Al weet ik natuurlijk niet of het feit dat ik de software aan het reviewen was er ook aan bijgedragen heeft.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Getest: iDisplay voor iPad en iPhone  Tags: , ,