iPhone 3G 8GB bij InterToys is te duur

 Gepubliceerd door om 18:31  iOS
okt 142008
 
iPhone Intertoys - Klik voor grotere versie

Er werd online nog even gespeculeerd dat het een hoax of een fout was, maar aangezien reserveren vrijblijvend was heb ik het toch maar gedaan en inmiddels heb ik de mail binnen met de optie om bij InterToys een SIM lock vrije iPhone 3G 8GB aan te schaffen. Voor ‘slechts’ 599,99 euro.

Toch maar even gaan rekenen en hij is eigenlijk simpelweg te duur. Als ik bij T-Mobile een 8GB iPhone aanschaf met een contract van 24 maanden, dan kost me dat totaal (inclusief afsluitkosten) het niet geringe bedrag van 825 euro.
Dat betekent voor de InterToys versie dat ik een vergelijkbaar data abonnement moet zien te vinden voor maximaal 225 euro (en 1 cent) oftewel maximaal 9 euro en 38 cent per maand. Daar krijg ik dus nooit onbeperkt 3G internet voor + 150 belminuten en 150 SMS berichten.

Dus waarom zou ik voor dit bedrag zo’n iPhone willen kopen nu ik dat kan? Ik hoor het graag in de reacties.

PDF Annotator 2 voor minder dan de helft!

 Gepubliceerd door om 18:19  Tools
okt 142008
 
PDF Annotator

Een tijdje geleden liet ik je zien hoe je met (het niet gratis) programma PDF Annotator, aantekeningen kunt maken op PDF documenten. Dat werkt heel handig als je een Tablet PC hebt.
Voldoe je niet aan de eisen voor een educatieve licentie, dan moet je morgen je kans grijpen: op woensdag 15 oktober 2008 krijg je namelijk flinke korting. Een licentie kost dan maar $34,95 in plaats van $69,95
Voor meer info zie deze pagina.

Disclaimer: ik krijg niet voor deze reclame betaald, ik vind het gewoon een aardig aanbod.

 Reacties uitgeschakeld voor PDF Annotator 2 voor minder dan de helft!  Tags: