Common Cartridge in de UK en Korea

 Gepubliceerd door om 12:45  SURF
feb 202008
 

Learningspace - Klik voor grotere versie Vorige week is het regelmatig aan bod geweest tijdens de IM bijeenkomst in Long Beach: Common Cartridge.
Bij deze nog even twee bronnen die hier aan gerelateerd zijn.

De Open Universiteit in het Verenigd Koninkrijk is via OpenLearn bezig met het in hoog tempo uitbreiden van hun online aanbod van lesmateriaal.
Dat materiaal is niet alleen online te bekijken, maar ook te downloaden, onder andere ook in de vorm van IMS Common Cartride pakketten. Handig dus als je bestaand materiaal zoekt om in je eigen pakket te gebruiken of te testen.

Keris (uit Zuid Korea) heeft een rapport geschreven over de verwachte rol van Common Cartridge binnen Zuid Korea, het rapport is te vinden op deze pagina van IMS (of via rechtstreekse link naar de PDF).

 Reacties uitgeschakeld voor Common Cartridge in de UK en Korea  Tags:

RL education in SL

 Gepubliceerd door om 11:37  Second Life
feb 202008
 
Nabaztag/tag
“Between creating the educational games they also find time to setup stuff like the virtual rabbit called ‘nabaztag’, which, by means of a php script, operates as their doorbell.”

(bron)

Het Secondlife Newspaper besteedt aandacht aan het ‘Knowledge Survival Game’ dat PTH realiseert op het Fontys eiland in Second Life.
En weer een vermelding van de ‘virtual rabbit’ :-)

 Reacties uitgeschakeld voor RL education in SL  Tags: