Common Cartridge in de UK en Korea

Learningspace - Klik voor grotere versie Vorige week is het regelmatig aan bod geweest tijdens de IM bijeenkomst in Long Beach: Common Cartridge.
Bij deze nog even twee bronnen die hier aan gerelateerd zijn.

De Open Universiteit in het Verenigd Koninkrijk is via OpenLearn bezig met het in hoog tempo uitbreiden van hun online aanbod van lesmateriaal.
Dat materiaal is niet alleen online te bekijken, maar ook te downloaden, onder andere ook in de vorm van IMS Common Cartride pakketten. Handig dus als je bestaand materiaal zoekt om in je eigen pakket te gebruiken of te testen.

Keris (uit Zuid Korea) heeft een rapport geschreven over de verwachte rol van Common Cartridge binnen Zuid Korea, het rapport is te vinden op deze pagina van IMS (of via rechtstreekse link naar de PDF).