To feed or not to feed

 Gepubliceerd door om 22:17  Internet
dec 122005
 

Bij Hans Mestrum en Marketingfacts vindt op het moment een uitgebreide discussie plaats over het al dan niet opnemen van volledige berichten (met of zonder reacties overigens) in de RSS-feed van een site.
Hans gaat er overigens tamelijk ver in en geeft een lijstje van (op dit moment) 14 feeds die hij gaat verwijderen omdat ze een “onvolledige feed” bieden. Genoeg voer voor discussie dus. Een uitgebreidere uiteenzetting van mijn mening daarover vind je dan ook op beide genoemde weblogs.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “To feed or not to feed”

Reacties (1)
  1. Hoi Pierre,

    Overigens ga ik wel kijken of ik een feed kan maken met onvolledige postings. Er zijn mensen genoeg merk ik die er anders over denken dan ik. En die wil ik vanuit aanbiedersoogpunt graag ook bedienen. Vanuit mijn eigen (lezers)behoefte prefereer ik inderdaad volledige feeds.
    Vwb het lijstje: er is al 1 persoon die aangeeft eigenlijk niet te weten dat er onvolledige feeds werden aangeboden. Dus wellicht levert deze discussie ook een bewustwording op en gaan webloggers ook na hoe ze hun publiek nu eigenlijk willen bedienen (als aanbieder) en wat ze zelf willen (als lezer).
    Ik waardeer het zeer dat je de moeite hebt genomen om je standpunt te communiceren, zoals ik dat ook op mijn blog heb gedaan.
    Je idee laatst van een aparte pagina waar je als lezer aan kunt vinken wat je allemaal te zien krijgt in de feed waar je je op abonneert vind ik precies waar het om draait (wat mij betreft), alleen weet ik niet hoe je zoiets voor elkaar krijgt techisch gezien.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.