Menu
Categorieën
Webloggende docenten en Edublogs-updates
20 september 2005 Edubloggers

In de Vives van september staat een artikel over webloggende docenten. In het artikel worden ook een paar edublogs genoemd die ik nog niet kende.
Het was voldoende reden om het overzicht van Edubloggers op Edublogs.nl aan te passen/uit te breiden. Ik heb het overzicht overigens verplaatst van de weblog-pagina naar de Edubloggers-pagina. Dat leek me logischer.

Een aantal van die weblogs heb ik ook aan de Verzamelaar toegevoegd. Die verzamelaar heeft overigens de laatste tijd last van spam. Er worden via blogdigger verwijzingen naar blogs aan toegevoegd die helemaal geen relatie met het onderwijs hebben. Op het moment verwijder ik ze nog handmatig, als dat niet voldoende is zal ik ook daar een blacklist moeten introduceren.

Overigens: ken je edubloggers die nog niet in het overzicht staan, voeg ze dan a.u.b. toe! Gewoon dubbelklikken op de pagina is voldoende.

"6" Comments
 1. Misschien ben ik te kritisch maar bij enkele van de toegevoegde blogs zet ik mijn vraagtekens… Overigens ken ik ondertussen zeker edubloggers die niet in het overzicht staan en die ga ik NU toevoegen!

 2. Verwijderen kan (en mag) ook natuurlijk.

 3. Ik weet niet hoe het komt, maar de verzamelaar pikt naar mijn indruk al geruime tijd mijn blogposts niet meer op. De bron, de groep op blogdigger, doet dat daarentegen wel…

 4. @Rino: ik heb even gekeken. Het script zegt "could not open feed". Dat betekent dat PHP met fopen() niets terug krijgt van http://biology.leidenuniv.nl/ibl/staf
  Maar met mijn browser kan ik die url gewoon openen. Enig idee wat dat kan veroorzaken? (filter aan jullie kant of zo?)

 5. Feed Validator zegt:
  ‘This feed is valid, but may cause problems for some users. We recommend fixing these problems.
  Your feed appears to be encoded as "utf-8", but your server is reporting "US-ASCII" ‘
  Ik zal daar eens naar kijken, of kan dat de hindernis niet zijn? Mijn feedreader, en ook bloglines, hebben geen probleem met de feed in zijn huidige toestand.

 6. Nee, het is niet iets *in* de feed, de melding geeft aan dat ik de feed niet binnen krijg, met andere woorden: ik krijg het bestand niet geopend.

Reacties zijn niet toegestaan
*