jan 182005
 
“De koffiepads en de houder in de bekende Senseo-koffiezetapparaten zijn een uitvinding van Douwe Egberts. Dat heeft het Europees Octrooi Bureau in München dinsdag geconcludeerd.”

(bron)

Oei, dat wist ik dus niet: Douwe Egberts heeft een octrooi op het ontwerp van de pads en de padhouder. Daarmee gaat de Senseo analogie met betrekking tot de combinatie van commercie en uitwisselbaarheid dus niet op. Balen.

jan 182005
 

Voor de mensen die interesse hebben in IMS Learning Design: de volgende UNFOLD-bijeenkomst zal plaats vinden van 16 t/m 18 februari 2005 in Valkenburg.
Het onderwerp van de bijeenkomst is: “IMS Learning Design tools: applications to model and run Units of Learning”, de nadruk zal liggen op praktische toepasbaarheid.

Deelname is gratis, registreren is echter noodzakelijk, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Inschrijven kan via de UNFOLD-website. Deelnemers hebben tevens de mogelijkheid om 20% korting te krijgen bij aanschaf van het boek “Learning Design. Modelling and implementing network-based education”, dat volgende maand verschijnt.

 Reacties uitgeschakeld voor UNFOLD Communities meeting in Valkenburg  Tags:

Toch maar niet naar de blokker

 Gepubliceerd door om 09:17  Tools
jan 182005
 
“Ik heb een goed advies voor webloggers die af en toe zonder inspiratie zitten. Koop eens iets bij de Blokker. Gegarandeerd wekenlang stof tot schrijven”

(bron)

Ik zag gisteren een advertentie van de Blokker:

blokker - Klik voor grotere versie

Een MP3-speler met 512MB geheugen voor maar 59,95 euro. Toch maar goed dat ik even gezocht heb op internet. Het verhaal van Peer hierboven is niet het enige dat je tegen komt over de Blokker en Xiron-spelers. Toch maar niet kopen dus, klinkt namelijk erg als tobkwaliteit.

 Reacties uitgeschakeld voor Toch maar niet naar de blokker  Tags: