Belgische Gezinsbond: “Verbod op billenkoek”

“De Belgische Gezinsbond pleitte donderdag voor een strafrechterlijk verbod op billenkoek. Dit verbod zou het voor de politie makkelijker moeten kunnen maken om huiselijk geweld aan te pakken.”

(bron)

Zucht. Ik snap best dat huiselijk geweld een probleem is/kan zijn, maar dit is gewoon zot.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerda
Gerda
16 jaren geleden

Als een tik op de billen bij een ongehoorzaam kind al onder huiselijk geweld valt, hoe heet het dan als volwassen mensen elkaar te lijf gaan? Kom op zeg! Houd toch op met deze flauwekul! Mensen die dit plan hebben bedacht hebben zelf zeker geen kinderen? Mijn kinderen zijn erg lief en erg leuk, maar als ze niet willen luisteren, dan krijgen ze van mij heel gewoon een (paar) tik(ken) op hun billen. Dat heet geen huiselijk geweld, maar dat heet opvoeden.

Sanneke
Sanneke
16 jaren geleden

Wat een kwats zeg van die gasten die nu op de bres staan en niet willen dat kinderen een pak op de billen krijgen, ik kreeg het vroeger ook en flink hoor maar het hielp mij wel, nu ik zelf kinderen heb geef ik het ook weleens en dan zijn ze weer weken lief.

Het is wel niet de bedoeling dat het mishandeling is of wordt begrijp mij goed en het moet ook niet maandelijks voorkomen, want dan is er iets goeds mis en moet er worden ingegrepen.