SURF en EDUCAUSE 2004

 Gepubliceerd door om 07:01  SURF
jun 252004
 
“Stichting SURF organiseert van zondag 17-24 oktober a.s. de EduTrip, een jaarlijkse SURF-studiereis naar het EDUCAUSE-congres in de Verenigde Staten. EDUCAUSE, één van de grootste internationale conferenties rond ICT en onderwijs, zal dit jaar plaatsvinden in Denver(VS). Het thema is ‘IT From a Higher Vantage Point’. Schrijf u nu in voor deze SURF-studiereis. Het aantal plaatsen is beperkt, 60 mensen kunnen deelnemen aan deze reis”

(bron)

Nieuw is dat er een limiet is van 60 personen, ter vergelijking: vorig jaar waren er ruim 70 deelnemers en het jaar ervoor ruim 100. In beide gevallen overigens zonder limiet. Snel inschrijven dus als je meewilt, w’rl eerst even budget regelen bij je baas natuurlijk, want het is niet goedkoop.

Deel dit bericht:

  6 reacties aan “SURF en EDUCAUSE 2004”

Reacties (6)
  1. Niet dat ik verwacht dat mijn baas hier budget aan wil spenderen, maar aan welk bedrag moet ik dan ongeveer denken?

  2. De reiskosten zelf bij deelname aan de SURF reis (zie: http://www.surf.nl/bijeenko… ) zijn 1.600 EURO. De conferentiekosten zijn dan nog eens $510 (voor de conferentie) + $360 (2 pre-conference van een halve dag) of $285 (1 pre-conference van een hele dag) + verblijfskosten (ongeveer $50,- per dag = $350,- voor de trip). Dus zo rond de 2.500 EURO

  3. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog de ALT-C 2004 reis naar Exeter(12 – 16 september) en de Online Educa Berlin 2004 (1 – 3 december…)

    Om het budget van mijn baas niet teveel te belasten hou ik het voorlopig bij de Surf Onderwijsdagen op 16 en 17 september :) Bovendien ben ik daar uitgenodigd om samen met de projectleider ons project ‘Virtueel Discursief Kennisnetwerk’ en de bijbehorende Fontys-pilot te presenteren.

  4. tja..Educause en Online Educa ga ik dit jaar niet naar toe. ALT-C wel omdat ik daar samen met mensen van CETIS een presentatie verzorg. Dat is overigens altijd een goede manier om je baas zover te krijgen: zorg dat je ofwel tijdens de conferentie er wat te doen hebt (presentatie/workshop etc.) of dat je erna een bijdrage levert aan de publicatie die SURF er altijd van maakt (zo heb ik dat gedaan bij Educause 2000, 2001, 2002 en Online Educa 2003) ;-)

  5. @Sybilla: Mooi, blijf je ook in Utrecht overnachten? Ik ben er die twee dagen ook.

    Overigens is dat *november*!

  6. slip of the keyboard zullen we maar zeggen… of ik blijf overnachten hangt van de baas af; zou wel aardig zijn natuurlijk met het oog op het feest van dinsdagavond!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.