jun 252004
 

Het dan eindelijk zo ver: het publieke concept van de IMS QTI versie 2.0 voor items is online beschikbaar op de IMS website. De documenten zijn online te bekijken als HTML bestanden en te downloaden als printbare PDF documenten. Ook zijn er voorbeeldbestanden te downloaden.
SURF SiX organiseert op 6 juli aanstaande een bijeenkomst over deze conceptversie.
Heb je opmerkingen, aanvullende vragen etc. met betrekking tot deze specificatie dan kun je die ook via de e-mail sturen naar: [email protected].

 Reacties uitgeschakeld voor Openbaar concept van versie 2.0 van de IMS QTI-specificatie beschikbaar  Tags:

SURF en EDUCAUSE 2004

 Gepubliceerd door om 07:01  SURF
jun 252004
 
“Stichting SURF organiseert van zondag 17-24 oktober a.s. de EduTrip, een jaarlijkse SURF-studiereis naar het EDUCAUSE-congres in de Verenigde Staten. EDUCAUSE, één van de grootste internationale conferenties rond ICT en onderwijs, zal dit jaar plaatsvinden in Denver(VS). Het thema is ‘IT From a Higher Vantage Point’. Schrijf u nu in voor deze SURF-studiereis. Het aantal plaatsen is beperkt, 60 mensen kunnen deelnemen aan deze reis”

(bron)

Nieuw is dat er een limiet is van 60 personen, ter vergelijking: vorig jaar waren er ruim 70 deelnemers en het jaar ervoor ruim 100. In beide gevallen overigens zonder limiet. Snel inschrijven dus als je meewilt, w’rl eerst even budget regelen bij je baas natuurlijk, want het is niet goedkoop.

Rent a Whizz-Kid

 Gepubliceerd door om 07:00  Tools
jun 252004
 
“Heeft u problemen met uw computer of uw netwerk? Dan kunt u altijd nog Rent a Whizz-Kid bellen, die uw probleem binnen een etmaal komt oplossen. De dienst is vanaf nu landelijk verkrijgbaar.”

(bron)

Grappig :-)

 Reacties uitgeschakeld voor Rent a Whizz-Kid  Tags: