nov 282003
 
“Sinterklaas op alle vervoermiddelen behalve z’n schimmel Amerigo, Pieten in alle kleuren van de regenboog, het lijkt er soms op dat we het hoe en waarom van het Sinterklaasfeest een beetje zijn verleerd.

Het Nederlands Normalisatie Instituut te Delft, de normalisatie-instelling die in Nederland de NEN normen opstelt voor ondermeer techniek en industrie, heeft nu de Sinterklaasnorm uitgebracht. In deze NEN norm zijn alle aspecten omtrent de viering van het Sinterklaasfeest gevastgelegd. Deze NEN norm is hier te lezen in pdf-formaat.”

(bron)

Niet geschikt voor jeugdige lezers, maar voor alle anderen: de officiële NEN Sinterklaasnorm.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Officiële Sinterklaasnorm uitgebracht”

Reacties (2)
  1. Pierre, fantastisch om zoiets te lezen als je op vrijdagmorgen inlogt! Mijn hele dag is goed…

  2. Bij ons op de afdeling kwam Sinterklaas vorige week op bezoek. De organisatie heeft de norm maar eens goed doorgelezen. :)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.