Deze site was een van de velen….

Het is het grote nadeel van het zelf hosten van een weblog: als je een 500-foutmelding krijgt dan is er geen helpdesk die je even kunt bellen. Zo ook vanochtend toen ik een mailmelding kreeg dat mijn site(s) niet goed te bereiken waren.

Na wat pogingen om te debuggen moest het even wachten, de reguliere werkdag en Teamsoverleggen gingen van start. Maar goed ook, want tijdens het overleg kwam er wéér een mail binnen: de sites waren weer bereikbaar.

Via nu.nl kwam daarna het bericht dat het probleem bij Cloudflare lag. Daar was en is overigens geen informatie te vinden over de storing.
Maar goed, het werkt allemaal weer. Gelukkig maar, want niet weten waar het probleem ligt kan tot gevolg hebben dat je instellingen gaat wijzigen en dan juist dingen defect maakt.