“Zestienjarige hackt op verzoek zijn eigen school”

Deloitte heeft een mooie advertorial online gezet waarin aandacht wordt gegeven aan Jurre Groenendijk, de zoon van een Deloite medewerker die als ethische hacker zijn school helpt bij het beveiligen van de ict door te proberen deze te hacken.

Dat hacken lukt hem goed, van de systemen op het netwerk tot de kluisjes die pasjes met RFID code gebruiken. Het is een advertorial, ze eindigen met “Deloitte is continu op zoek naar nieuw talent binnen het Cyber Security Team.” maar in deze vorm is het ook een mooi voorbeeld van hoe je om kunt gaan met jongeren die wél voldoen aan het beeld van een digital native. Overigens, Jurre heeft zo te zien ook nog het voordeel dat hij heel aardig weet te vertellen over zijn werk.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

“Zestienjarige hackt op verzoek zijn eigen school” https://t.co/qnRlbKvNGg