Vakantie en zo

Nee, ik heb niet al 3 weken vakantie. Maar inderdaad al 3 weken geen berichten hier. Daarom een kort teken van leven. Ik ben er nog gewoon en alles gaat prima. De laatste weken voor mijn vakantie waren gewoon nogal druk met o.a. conferentiebezoek, projectoverleg in het buitenland, klussen die nog af moesten en nieuwe activiteiten die voor na de vakantie alvast in de steigers gezet moesten worden.

Daardoor is het bloggen er een beetje bij ingeschoten. Al moet ik bekennen dat ik op dat gebied ook wel weer een beetje een heroverweging heb over het nut daarvan. Veel van de berichten die tegenwoordig in Feedly voorbij komen zijn de namelijk moeite van het bewaren en bloggen niet waard, meer van hetzelfde.  Een combinatie dus van weinig tijd en weinig nieuws.

De komende weken zal het hier stil blijven. Ik heb namelijk inmiddels wel vakantie en gezien het goede weer zijn er andere dingen, samen met de rest van het gezin, die voorrang krijgen boven het knutselen en klooien met elektronica, LoRaWAN, ESP8266 etc.

Dank je voor het langskomen, ik zou zeggen: laat de feed gerust in je RSS-lezer staan (of volg de updates via Twitter), als ik weer wat te melden heb, dan komen de berichten ook weer. Voor nu: fijne vakantie!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Florina
4 jaren geleden

Ik wens je een heerlijke vakantie toe. Met elkaar of voor jezelf de dingen doen die je graag doet. Wat dat ook is. Even ‘terugschakelen’, wat vaker ontspannen, knutselen of juist niks doen. Als je je er maar goed bij voelt.
En natuurlijk blijf ik je links en rechts volgen. Veel te leuk en boeiend.
Dag Pierre, met een hartelijke groet aan jullie allemaal!
Groetjes vanaf de veranda van ons campinghuis