jun 202017
 

Tweakers weet te melden dat Intel alweer de stekker trekt uit de hele familie IoT borden die het bedrijf aan het introduceren was: Voor alle bordjes op basis van de platforms Galileo, Edison en Joule geldt dat ze nog tot 16 september te bestellen zijn. Ook daarna kunnen bestellingen geplaatst worden, maar die orders kunnen dan niet meer gewijzigd of teruggezonden worden. Uiterlijk 16 december zal Intel de laatste ontwikkelbordjes leveren. Aldus de site.

In de reacties eronder doen Tweakers leden pogingen om een verklaring te vinden voor deze stap. Intel heeft zelf namelijk geen verklaring gegeven. Het is natuurlijk niet voor het eerst dat een groot bedrijf rigoureus snijdt op het moment dat blijkt dat een bepaalde productlijn niet zo aanslaat als verwacht (of nodig). Ik zie het niet als een signaal dat de “IoT hype” voorbij is.
We gaan het zien. Het zou natuurlijk ook niet voor het eerst zijn dat een bedrijf met de omvang van Intel volgend jaar (of een jaar later) dan opeens met een ander concept komt. Dat dit een eerste pilot was die zijn doel gediend heeft.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Intel stopt alweer met haar Internet of Things borden https://t.co/0kmX9Qmjik

1
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x