Het ABC van het Maken

Als het goed is dan denk je inmiddels “ja, die ken ik al lang”, maar ik wilde hem voor mijn eigen archief ook even vastleggen: het ABC van het Maken. Het is namelijk een leuke site om zelf in te grasduinen, maar ook om anderen naar toe door te verwijzen als ze meer willen weten over wat dat maakonderwijs nou precies is.

Je kunt er ‘gewoon’ doorheen bladeren en kijken wat je tegen komt, of via het menu rechtsonder in beeld (ik kan er niet naar linken) een lijst bekijken met alle begrippen en dan doorklikken. Kijk zeker ook even op de “over” pagina omdat daar een heel lange lijst met partners staan (al zijn de links niet direct altijd naar plekken die met maakonderwijs te maken hebben, bij de HAN zit er o.a. een link naar http://han.nl/ achter) en een link naar de agenda met bij de initiatiefnemers van de site bekende evenementen op het gebied van maakonderwijs.

Klein kritiekpuntje dan toch nog: ik heb nu geen enkele mogelijkheid om te ontdekken of er wijzigingen in de site plaats vinden. Wellicht gebeurt dat ook niet?

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Het ABC van het Maken https://t.co/ORhvDVTd2o