Twitter Likes?!

Twitter_likes

Tja, het was natuurlijk eigelijk een ontwikkeling die al een tijdje gaande was: het gebruik van de favorieten optie van Twitter als “like”. Oorspronkelijk was het echter  een manier om voor jezelf tweets te bewaren. Maar omdat de ontvanger er (tegenwoordig) ook een bericht van krijgt groeide het ook naar een manier om hem/haar te laten weten dat je het een interessante tweet vindt. En ook als je bijvoorbeeld een reply kreeg werd het een manier om “dank je” te zeggen.

Maar waarom het nu een hartje (in plaats van een sterretje) moest worden? En met exact de Facebook tekst “Vind ik leuk”?

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Florina Blokland
Florina Blokland
8 jaren geleden

Toen ik vanmiddag voor’t eerst de melding “… vindt je tweet leuk” op m’n foonscherm kreeg, moest ik twee keer kijken. Daarna dacht ik wat ik nu iedere keer denk bij die melding! Gedver!