Arduino versus Raspberry Pi

Het is een vraag die ik wel vaker krijg, of een opmerking die iemand maakt als ik het over een Raspberry Pi of juist over een Arduino heb: wat is nou eigenlijk het verschil tussen die twee? Welke is beter?

Wat dat “welke is beter” betreft is er eigenlijk geen eenduidig, voor alle situaties geldend, antwoord. Dat hangt er vanaf van wat je wilt doen. Bovenstaand filmpjes van AddOhms legt het heel helder uit. Aanrader dus als jij ook met die vraag zit!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Het is een vraag die ik wel vaker krijg, of een opmerking die iemand maakt als ik het over een Raspberry Pi of juist over een Arduino heb: wat is nou eigenlijk het verschil tussen die twee? Welke is beter? Wat dat welke is beter betreft is er eigenlijk geen eendui…  […]

trackback

Arduino versus Raspberry Pi http://t.co/ucLYg5CcBd