Ik wil een auto die kan vliegen en kan drijven

Ik neem aan dat je een auto kunt ontwerpen die kan vliegen en drijven, maar ik denk niet het al deze dingen dan erg goed doet.

Ik hou van mensen die stellige uitspraken doen. Het betekent dat ze ergens voor staan. Het helpt dan wel als ze weten waar ze het over hebben. En een product afschrijven, alleen op basis van wat je er over leest, vind ik toch net wat snel.
Want, natuurlijk kun je voldoende blogs vinden die Windows 8 / Windows RT al volledig afschrijven, maar ik heb ook voldoende filmpjes gezien van Windows RT die me op zijn minst nieuwsgierig maken.
En het tegengas van mensen als Tim Cook maakt mij alleen maar stelliger in de overtuiging dat ik dit nieuwe Microsoft systeem gewoon in de praktijk wil (nee, móet) testen. Ik heb de DVD met Windows 8 vandaag besteld (met dank aan SURFspot.nl was dat goedkoper dan de upgrade kopen en downloaden), maar aangezien mijn desktopsysteem geen touchscreen heeft, wil ik op zoek naar een hybrid waarop ik Windows 8 in zijn element kan testen.

Want eerlijk is eerlijk Apple, een tablet mét een kickstand (ik kijk er vaak video op), een cover die ook goed werkt als toetsenbord (zodat mijn scherm vrij blijft tijdens het typen), met (eindelijk!) een volledige versie van Microsoft Office, een USB-poort die ik kan gebruiken voor USB-sticks om video’s en andere bestanden op die tablet te zetten (zónder jailbreak!) én (bij de Windows 8 versie) de optie om gewoon de software te installeren die *ik* wil installeren, vinkt toch heel wat van de ‘dat zou beter kunnen aan de iPad’ vinkjes af. Alleen een 3G-optie en bij voorkeur een prijspeil van < €1.000,- (aangezien ik waarschijnlijk voor een Windows 8 versie zou gaan) ontbreken dan. En tot slot (niet dat ik daar wat om geef uiteraard): nou al die 'hippe' mensen een Macbook hebben, kun je je met een Windows 8 machine tenminste nog van de massa onderscheiden! 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Ik wil een auto die kan vliegen en kan drijven http://t.co/MxaRSui8

Karel
11 jaren geleden

juist ja, al die hippe mensen die een veel te duur wit apparaatje willen. Lang leve de frisse vernieuwing van Microsoft in tabletland. Ik vind dat ze echt de minpunten van de iPad aanpakken. Een tablet waar op gewerkt kan worden ipv enkel facebook lezen in je luie zetel.

Is er al bekend wanneer we de surface in België en Nederland kunnen verkrijgen?