Ben er weer een beetje

[panoembed pano=”6Z7Uxn”]

Afgelopen week was een onwerkelijke week. Maar zoals aangekondigd op maandag, ben ik weer online. Ik heb vandaag nog niet de mailstapel kunnen wegwerken, dat komt deze week nog. In plaats daarvan heb ik genoten van het mooie weer. Vanochtend zelf op de fiets, en vanmiddag met zijn vieren te voet. Daarbij heb ik ook weer eens gebruik gemaakt van het programma 360 Panorama, dat je voor 79 eurocent kunt kopen voor op je iPhone. Daarmee kun je heel snel mooie 360-graden foto’s maken. Dat is niet hetzelfde als een panorama, want hier is het namelijk zo dat je ook boven en onder je kunt kijken. Op de iPad is het helemaal mooi omdat je dan de ingebouwde gyroscoop kunt gebruiken voor de navigatie. Als je dan je iPad naar rechts beweegt zie je het beeld dat rechts van het beeld waar je naar keek te zien was, beweeg je de iPad naar boven, dan zie je het beeld dat boven je is etc.

Je kunt hier nog een paar exemplaren zien die ik afgelopen week gemaakt heb in Zeeland.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Ben er weer een beetje http://t.co/cIBWzRAc

trackback

Ben er weer een beetje http://t.co/NjZxlNA0 #nieuws #persoonlijk