Strijd mee tegen darmkanker!

Het is Moederdag vandaag. En ik vind het een passende dag om jullie aandacht te vragen voor mijn volgende grote uitdaging. Noem het onverstandig, overmoedig, vastberaden. Maar ik heb, nog voordat ik gekeken heb of ik die andere grote tocht over twee weken wel overleef, me opgegeven voor en bijna even lange tocht: de Zuiderzee Klassieker op 22 september 2012.
Ik ga dan voor de tocht van 220km en heb als doel om zo veel mogelijk sponsorgeld te verzamelen voor de Maag Lever Darm stichting, een onafhankelijke stichting die maag-, darm- en leverziekten wil voorkomen en bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten wil verbeteren. Ik heb geen verstand van oncologie, maar ik wil door te fietsen mijn steentje bijdragen.

Ik kan dat natuurlijk niet alleen. Daar heb ik jullie hulp heel hard bij nodig! Een manier om te helpen is om je aan te melden en zelf mee te fietsen. Doe eens gek en ga die uitdaging aan!
Een andere manier waarop je kunt helpen is door mij te sponsoren. Dat gaat heel eenvoudig via deze knop:
sponsor nu

Wil je meer weten over de tocht? Kijk dan op de website van de Zuiderzee Klassieker. Op deze pagina en natuurlijk op mijn profielpagina zal ik updates verzorgen over de voorbereiding en de voortgang van de sponsoring.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

Strijd mee tegen darmkanker! http://t.co/hjWh1bc0

trackback

Tip: Volg op zijn weg naar de @zzklassieker op http://t.co/LLGeIpkM. Leuke blog!