sep 112011
 


De reclame is al een tijdje uit, maar omdat ik hem vandaag toevallig nog een keer voorbij zag komen, wilde ik er toch nog even naar verwijzen. Het is een reclame voor de Samsung Galaxy Tab 10.1 die je in zijn geheel op YouTube kunt bekijken.
Op zich is het best een aardige reclame, al is het een beetje vreemd dat het steeds over beter, scherper, dunner, etc. gaat waarbij ze zich duidelijk tegen de iPad 2 afzetten, zonder die te noemen. Maar de voorbeelden die ze laten zien, zijn aardig. Er is er ééntje die ik heel erg vreemd vind. Op 44 seconden zie je een shot waarbij iemand als passagier in een jeep op het strand achter een kudde (wilde?) paarden aan rijdt. En die zot maakt een video opname van die rennende paarden met zijn Galaxy Tab 10.1

Ehm, ja hoor. Moeten wij nou geloven dat hij daar toevallig was en toevallig niets beters bij zich had om een video te maken dan zijn Galaxy Tab?
Of ben ik gewoon een ouderwetse iPad 1 gebruiker? Ik heb geen camera in de iPad, zou dus ook geen reden hebben om hem in zo’n situatie mee te nemen (al zou ik mijn iPhone wél bij me hebben). Dus ik hoor het graag als jij het wél al eens op deze manier meegemaakt hebt. Ik wil dan natuurlijk wel ook een link naar het betreffende filmpje zien in je reactie!