Zomerreces 2011

Strand Cala Tirant 1 Het is weer zover. Het is weer tijd voor mijn jaarlijks zomerreces.

Ik ga ook dit jaar, net als elke voorgaande zomer een week of vier offline. Lekker weg van computer, laptop, iPhone, Twitter, RSS en alle andere beslommeringen. Gewoon wat klussen, offline fietsen, dagjes weg, andere dingen doen dan de rest van het jaar. Niet omdat iemand van mening is dat ik dat zou moeten, maar gewoon omdat ik dat wil en me daar prettig bij voel. Een geruststellend gevoel ook dat ik er niet van afhankelijk ben: online en verbonden zijn.

Twitter heeft geen out-of-office optie (onhandig). DM’s en replies komen in ieder geval niet bij mij aan de komende weken. Ook mijn privé-mail (bij Google) wordt niet voorzien van een automatische melding, maar ook daar zullen de berichten even een paar weken moeten wachten.
Hier op het blog gooi ik de reacties tijdens deze periode weer even helemaal dicht. Ik zie/spreek/hoor jullie graag weer vanaf 8 augustus a.s. 🙂