jul 082011
 

Noterize Record Audio Ik werd voor het eerst op Noterize gewezen via een tweet van Frans Droog. En eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar nog een applicatie om PDFs mee te kunnen lezen of annoteren. Ik had immers Goodreader al en daar kan ik prima mee vooruit.

Maar aangezien de applicatie (tijdelijk? mogelijk vanwege de overname door Nuance?) gratis is (was €2,99) heb ik hem aangeschaft en uitgeprobeerd. En ik moet zeggen, als je Goodreader nog niet hebt, dan zou ik Noterize zeker downloaden nu hij nog gratis is.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Noterize: PDFs lezen en annoteren op je iPad  Tags: ,
jul 082011
 

Je gaat op vakantie en je neemt ook je iPad mee. Kan gebeuren. En natuurlijk ga je tijdens je vakantie de nodige leuke dingen doen, steden bezoeken, avonturen beleven, foto’s maken of korte filmpjes. Zou het dan niet leuk en handig zijn als je al tijdens die vakantie die belevenissen vast kunt leggen in een dagboek, een vakantieboek zo je wilt?

Er zijn een aantal applicaties te koop voor de iPad waarmee dat mogelijk is. Is bekeek er drie. Daarmee heb ik ze zeker niet allemaal onder de loep genomen, maar het geeft je wel een idee van de mogelijkheden en zeker ook de beperkingen van zulke applicaties. De applicaties die achtereenvolgens aan bod komen zijn: myMemoir, Skrappy, Maxjournal. De lijst is tot stand gekomen op basis van mijn eigen zoektocht naar dit soort applicaties in de App-store en de applicaties zijn gewoon zelf aangeschaft.

De applicaties zijn natuurlijk voor andere toepassingen bruikbaar dan alleen als vakantieboek. Maar gezien de tijd van het jaar beperk ik me tot die toepassing.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Triple Test: Vakantieverhalen bijhouden op je iPad  Tags: , ,