Met meerdere personen tegelijkertijd videoconferencen op een iPhone?

Dat de iPad 2 camera’s moest krijgen om te kunnen videoconferencen was duidelijk. Het scherm van de iPad is qua afmetingen daar dan ook uitermate geschikt voor. Daar zou je zelfs met meerdere personen tegelijkertijd een videoconference kunnen starten. Past prima en de iPad 2 is er waarschijnlijk ook wel krachtig genoeg voor.

Maar, met meerdere personen een videogesprek voeren op een iPhone 4? Ik vraag me af hoe zinvol dat is. Fring gaat het in ieder geval bieden. Ze zijn nu bezig met een besloten bèta test waar je je voor aan kunt melden.
Ze noemen zich de eerste die dit aanbiedt, maar ooVoo had afgelopen december ook al een optie om met meerdere personen te videoconferencen, als zie ik in de video niet dat er meer dan 2 personen tegelijkertijd in beeld zijn.
Hoe dan ook, of Fring nou #2 is of #1, de software is er nog niet helemaal. Maar ook als hij er wel is dan verwacht ik niet dat ik hem heel vaak zal kunnen gebruiken. En dan niet alleen omdat mijn iPhone 3GS maar één camera heeft.

Wat vindt jij er van? Denk jij het te gaan gebruiken?

(getipt door gigaom.com)