Leer je ouders omgaan met ICT

 Gepubliceerd door om 06:57  Algemeen
dec 192010
 

Het idee achter Teach Parents Tech is ongetwijfeld ludiek. Maar ik vond het introductiefilmpje nogal lomp. Zeker in het kader van dit verhaal dat nog maar een illustreert dat computers gewoon rare dingen zijn die rage hersenkronkels vereisen om “logisch” gevonden te worden.

Ik zou zeggen, wees blij dat ze je om hulp vragen.

Toch is de site niet alleen maar flauw. Ik heb niet alle filmpjes bekeken, maar de paar die ik gezien heb waren op zich praktisch en waarschijnlijk zeker handig voor beginnende computergebruikers. Nu is het dus een beetje de vraag of die wel bereikt worden met de site of dat die zich vooral beledigd voelen door de belerende boodschap achter de intro.

 Reacties uitgeschakeld voor Leer je ouders omgaan met ICT

Snor – 5

 Gepubliceerd door om 06:46  movember
dec 192010
 

Nu we het toch over snorren en kampioenschappen hebben, natuurlijk is er ook een Europees en Wereldkampioenschap voor Baarden en Snorren.

Deelnemers strijden in verschillende categorie├źn voor de eer. Ik ben wel benieuwd hoeveel geld het afscheren van de snor van bijvoorbeeld een Europees kampioen in de klasse Hongaarse snor zou opbrengen. ­čśë

Dit bericht is het zevende bericht in een serie waarmee ik aftel naar 24 december 2010. Dan scheer ik mijn snor af als onderdeel van de Allessnor actie voor Serious Request / Het Glazen Huis. Wil jij mij of een van de andere snorders sponsoren? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.