dec 172010
 

Nu het er naar uitzag uitziet dat Delicious.com gaat verdwijnen ([17-12] het lijkt er nu op dat het alleen afgestoten wordt), zijn er genoeg mensen die op zoek gaan naar een alternatief en daar elkaar ook weer over informeren.

Een aardig initiatief is dit Google Document dat als een soort wiki gebruikt wordt voor het verzamelen van alternatieven. Iedereen die dat wil kan daar aan bijdragen.

Bovenaan in de lijst met alternatieven staat op dit moment diigo.com, een alternatief dat al een tijd bestaat. Ik heb mijn account er in maart 2009 aangemaakt, maar ben toen niet definitief overgestapt. Ook nu nog niet, al heb ik gisteren wel meteen even gebruik gemaakt van de delicious-import van diigo om alle delicious links over te zetten. De meeste links van die import staan nog op private, daarom zie je die nog niet.

Maar deze post ging niet over diigo, maar over Scuttle. Ik kwam de verwijzing daar naar tegen bij D’Arcy Norman en besloot het even uit te proberen.
Lees verder….

Snor – 7

 Gepubliceerd door om 06:06  movember
dec 172010
 

Friedrich Nietzsche De Borstelsnor wordt door Wikipedia omschreven als “Dikke snor die aan het uiteinde van een borstel doet denken”. Bekende dragers zijn Friedrich Nietzsche (hier op de foto) en Jozef Stalin.

Ik moet zeggen dat ik persoonlijk de snor van Nietzsche een stuk indrukwekkender uit vind zien dan die van Stalin. Maar de geschiedenis van Stalin is dan weer een stuk tragischer dan die van Nietzsche, die het ook niet gemakkelijk had.

Dit bericht is het vijfde bericht in een serie waarmee ik aftel naar 24 december 2010. Dan scheer ik mijn snor af als onderdeel van de Allessnor actie voor Serious RequestHet Glazen Huis. Wil jij mij of een van de andere snorders sponsoren? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.