Samsung Galaxy Tab vs Apple iPad


Waar kun je aan merken dat ik het druk heb op het moment? Nou aan het feit dat ik wél een Galaxy Tab ter beschikking heb op het moment, maar er gewoon niet aan toe kom om er lang genoeg mee te spelen/werken. Daarom even een verwijzing naar een uitgebreide video op YouTube die al een heel aardige vergelijking maakt tussen de Galaxy Tab en de iPad.

Het maakt voor mij ook meteen duidelijk waar ik wél nog zelf een filmpje van moet maken: het gebruik van de camera’s voor videoconferencing tussen Galaxy Tab en/of iPhone 4 of Galaxy S. En het gebruik van Flash om bijvoorbeeld opnames gemaakt met Echo360 te bekijken of om deel te nemen aan een Adobe Connect overleg. Gewoon van in de browser.

0 0 stemmen
Bericht waardering
8 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

Je opname over interactief les geven werk hier niet op een halaxy tab.

Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

URL staat toch in een eigen post van je??

Nee, niet gekocht, bij Verpleegkunde hebben we er nu een aantal die we kunnen testen!!

Pieter
Pieter
13 jaren geleden

Kan niet wachten tot er goede ‘open’ tablets komen! De Galaxy is leuk, maar te duur voor wat ‘ie kan, en Android (in elk geval deze versie) is niet optimaal voor tablets. Zegt ook Google zelf.

Medio 2011 zal het wel gaan losbarsten, de tablet-stroom.

Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

Ligt ook aan wat je verwachtingen zijn. Voor het huis-tuin-keuken gebruik werkt het prima.
Ik kan browsen, mailen, muziek, video’s en foto’s luisteren/kijken. Agenda’s (prive en werk) combineren. Hyven, twitteren en facebook doen het ook. Toch zo’n beetje hetgeen wat de gemiddelde mens zal doen met zo’n ding.

En meteen loop ik ook tegen beperkingen aan:
Streamen van muziek, foto’s en video’s van mijn NAS naar de tab werkt (nog) niet;
Uitzending gemist werkt niet;
RTL gemist werkt niet.

Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

Streamen van NAS naar tab werkt icm een bestaande pc in het netwerk die dan aan dient te staan, dit met de app: orb live
Met een netgear readynas schijnt het te kunnen zonder een pc die aan dient te staan, maar om nu meteen een nieuwe nas aan te schaffen??