jul 092010
 

Fring 2-weg video En weer maakt Fring een sprong vooruit. De gratis applicatie voor o.a. iPhone en Android had al een tijdje 2-weg video (je kunt de ander zien/horen terwijl zij jou kunnen zien/horen) voor Android toestellen. Maar nu is het ook beschikbaar voor de iPhone. Natuurlijk voor de iPhone 4 maar ook voor de iPhone 3GS met iOS 4 geïnstalleerd.

Hiernaast zie je een test die ik deed met mijn iPhone 3GS terwijl ik via Wifi belde met mijn Skype account op mijn laptop. Het ‘grote’ beeld (het is immers op mijn iPhone) is het beeld dat ik ontvang van Skype op mijn laptop. En dat beeld ziet er strak uit.

Het kleine beeldje erboven was de video die ik verstuurde vanaf mijn iPhone 3GS. Vanwege de plek van de camera kon ik uiteraard niet én de video op de iPhone zien en mijn eigen hoofd in beeld brengen, maar dat kan bij de iPhone 4 dus wel (zie ook deze demo van Fring zelf).

Andere aardige nieuwe feature is dat je tijdens het gesprek naar andere applicaties op je iPhone kunt overschakelen zonder dat het gesprek verbroken wordt. Handig als je even iets wilt opzoeken. Nog aardiger is dat Fring op de achtergrond beschikbaar blijft voor oproepen. Als je dan gebeld wordt dan krijg je een popup die vraagt of je het gesprek wilt aannemen en dat gebeurt dan ook. Mis je het gesprek dan verschijnt er een indicatie (vergelijkbaar met het aantal ongelezen mails) daarvan op de Fring applicatie. Het op deze manier op de achtergrond beschikbaar blijven zou niet zwaar voor je accu moeten zijn (zegt Apple). Het bellen zelf trekt natuurlijk wel harder aan je accu. Zo’n 10 minuten videogesprek zorgden voor een verlaging van de weergegeven accucapaciteit met 3%.
Lees verder….

Creatief met de iPad en Klittenband

 Gepubliceerd door om 06:31  iOS
jul 092010
 


Geinig filmpje over de mogelijkheden van de combinatie iPad en Klittenband. Nadrukkelijk niet bedoelt als serieuze instructiefilm, maar als grapje. 🙂

 Reacties uitgeschakeld voor Creatief met de iPad en Klittenband  Tags: ,