Het eerste ISBN-nummer van uitgeverij I&OB

Eerste ISBN - Klik voor grotere versie

Dat ging snel: gisterenavond aangemeld via ISBN.nl en vanochtend kreeg ik al een mailtje dat ik nu ook een uitgeversaanduiding heb en dat mijn eerste ISBN-nummer (voor de EPUB-versie van de handleiding voor a.s. woensdag) aangemaakt was. Nu de andere twee (voor de PDF-versie en de Mobipocket-versie) nog even aanvragen en ik kan de 1.0 versie online zetten.
In de handleiding leg ik uit waarom ik ISBN’s aangevraagd heb, ik zal het bericht hier even updaten als de nieuwe versie online staat.

[update 23:06 uur] Hmm, ik zie dat ook voor die aanvullende ISBN’s geldt “binnen 1 werkdag”. Dat is snel (er vanuit gaande dat er dus blijkbaar een handmatige controle op zit), maar onhandig als je ze op vrijdagavond aanvraagt. Dat wordt dan dus pas maandag voordat ik ze alle drie heb.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
12 jaren geleden

Alee zulle,
Ik zie dat ge het boek in twee talen gaat marchanderen! :-) Toch weer en memorabele stap: zo’n eerste ISBN nummer, gefeliciteerd daarmee!
Overigens krijg ik een leger scherm te zien wanneer ik de link aanklik dan in het plaatje getoond wordt.

Pierre
12 jaren geleden

Je weet wat ze zeggen van Limburgers en Brabanders: het zijn halve Belgen. Maar nee, dat heb ik niet zelf zo gekozen, blijkbaar staat dat gelijk aan elkaar als je "Nederlands" als taal kiest bij het aanvragen van een ISBN.

De link doet het bij mij nou ook niet meer, een van de attributen is waarschijnlijk een sessievariabele die nu niet meer geldig is.
Zoeken via http://www.titelbank.nl/ op titel of auteur levert wel weer de informatie uit de screenshot op.