Windows 7 is nu al goedkoop te bestellen

 Gepubliceerd door om 07:38  Tools
okt 172009
 


Bekijk de video op YouTube

Op 22 oktober (komende week dus) komt de definitieve versie van Windows 7 beschikbaar. Joepie. Ik ga zeker geen Launch Party organiseren zoals Mircrosoft voorstelt. Al hadden ze waarschijnlijk wel ingeschat dat Nederlands massaal over hun nek zouden gaan bij het idee. Bekijk anders bovenstaand filmpje met instructies maar eens, dan snap je wat ik bedoel. En er zijn er veel meer van.

Ik moet bekennen dat ik Microsoft wat dat betreft nog steeds niet helemaal snap. Ze zijn zo vreselijk zoekende naar een manier om net zo “cool” te zijn als Apple.
Beste Microsoft, dat is niet nodig. Apple maakt mooie, prijzige, systemen met, soms goedkope, software waarmee je dezelfde en andere dingen kunt doen als de systemen waar Windows op draait.

Vergeet gewoon even dat jullie ons hebben opgezadeld met Vista. De meesten van ons zijn gewoon bij XP gebleven. En nu met Windows 7 hebben we een goede reden om wél een upgrade uit te voeren. Niet omdat het van jullie moet, maar omdat het een logische stap is. Omdat het een omgeving is die prettig voelt, nieuw, maar toch vertrouwd, veiliger bij het installeren van software, maar niet beperkend en irritant, grafisch aantrekkelijk, maar toch werkend op computers die ik nu al bezit en niet alleen op systemen die ik nog moet gaan aanschaffen.
Lees verder….

Deel dit bericht: