Meer testverslagen SURFnet / Kennisnet Technology Scouts online

SURFNet - Kennisnet - Klik voor grotere versie Zoals je weet mag ik de komende tijd een aantal tools/gadgets testen die beschikbaar gesteld worden vanuit het SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma.

Ik ben bezig met het afronden van de test van de Livescribe (zie post #1 en post #2 daarover) en had eerder al de T-Mobile G1 Android telefoon (post #1, post #2) hier.

Maar ik ben (uiteraard) niet de enige die mag testen en inmiddels staan er al een aantal andere posts online over de tests.
* Renée Filius nam de iRex eBook Reader onder de loep en schreef er op Frankwatching over.
* Gerard Dummer ging met de picoprojector aan de slag.
* Margreet van den Bergh was het productiefst, zij had de Touchnote TabletPC, de Livescribe pen, en de iRex eBook reader al in huis en schreef daar over.

We rouleren de spullen onderling, dus de iRex, de Picoprojector en de Touchnote komen ook nog deze kant op. Mocht je naar aanleiding van de berichten van de anderen vragen hebben, zaken die ik in ieder geval kan uitproberen, laat het dan zeker even weten.

p.s. Er is nog één tester die nog geen berichten online geplaatst heeft. Die wil ik toch voorzichtig nog even een duwtje in de rug geven bij deze. ;-)