jun 162009
 
Kindle - Klik voor grotere versie

About this post This post is aimed in particular at educators in the US that are skeptical about the Kindle 2 / Kindle DX and Amazon in general.
That is why the post is written in English in contrary to all the other posts on my blog.
I’ve written it because William DeLamater from Edukindle and the Kindle Educators Group Ning asked me about how I see ereaders affecting education in the Netherlands. William writes “In the US, we have a huge reading gap, especially in the older grades. I suspect that your kids do better. Any thoughts about reading and ebooks would be much appreciated! Lees verder….

Kindle DX verder weg dan ooit

 Gepubliceerd door om 07:33  eBooks
jun 162009
 
Kindle DX route - Klik voor grotere versie

Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen had ik de Kindle DX die ik besteld heb liever vandaag dan morgen in mijn handen.
Maar zover is het nog (lang) niet. De Kindle DX moest eerst door Amazon verstuurd worden naar het adres in de VS dat importuitusa daar heeft. Van daaruit wordt het dan naar hier doorgestuurd.

Ik had niet voor de duurste ‘one-day’ shipping optie gekozen, dus daarom duurt het een paar dagen voordat de twee pakjes daar aankomen. De hoes en de Kindle DX zelf worden binnen de VS in twee verschillende verpakkingen verstuurd. Ze leggen ook verschillende routes af. Volgens de tracking informatie van UPS heeft die hoes inmiddels 4 tussenstops gemaakt en wordt als het meezit vandaag afgeleverd.

Ik heb de route die de pakjes door de VS afgelegd hebben even op een kaart gezet (zie hierboven). Op het moment is de Kindle DX dus verder weg van zijn eindbestemming dan een week geleden.

Maar de DX zelf is in ieder geval, via een veel directere route dan de hoes, in Grass Valley aangekomen:
Kindle DX aangekomen - Klik voor grotere versie
Als de hoes daar vandaag ook aankomt en ze van de twee pakjes weer één doos gemaakt hebben dan hoor ik wat de verzendkosten naar hier worden. Zodra ik die dan overgemaakt heb dan wordt het geheel hier naar toe verstuurd.

Ik hou je op de hoogte van het vervolg en uiteraard aan het einde een overzicht van de totale kosten.

 Reacties uitgeschakeld voor Kindle DX verder weg dan ooit  Tags: