Je eigen eBooks lezen in Stanza op de iPod / iPhone

Zoals ik gisteren schreef had ik het eBook dat ik gemaakt had voor de BeBook ook geconverteerd naar ePub zodat ik hem in Stanza op mijn iPod Touch kon downloaden.

Het downloaden van eigen eBooks vanuit Stanza is eenvoudig, mits je even weet hoe dat moet. Je moet namelijk een webpagina maken met de links naar de ePubs aanmaken en dan in Stanza de verwijzing naar die pagina toevoegen (in mijn geval deze). In het filmpje laat ik zien hoe dat moet.

Het is overigens voor het eerst dat ik een schermfilmpje maak van dingen die op de iPod Touch gebeuren. Dat kan omdat ik een Jailbreak heb toegepast en er nu de Veency VNC-server op heb draaien. Op mijn laptop heb ik met een VNC viewer via wifi verbinding gemaakt met de iPod Touch. Met Camtasia Studio 6 heb ik daarna het beeld van de VNC viewer opgenomen