Edublogdinner 2008

 Gepubliceerd door om 10:25  Edubloggers
nov 112008
 

Edublogdinner 2008 (foto door: PiAir (Old Skool)) Gisterenavond vond het vijfde Edublogdinner plaats, zoals inmiddels traditie is aan de vooravond van de SURF Onderwijsdagen. Ik vond het een heel gezellige avond, al heb ik helaas niet met alle 35 aanwezigen kunnen spreken. Dat ondanks het buffet dat er gelukkig wel voor zorgde dat je haast automatisch niet vast zat aan één plek.

Zelf niet heel veel foto’s gemaakt, ik heb ze maar gewoon de OWD2008 tag voorzien zodat ze ook in de Twitterfountain terecht komen.
Die fountain stroomt op het moment stevig, de OWD2008 tweets overheersen duidelijk op het moment. Mooi.
O jee, zie een foto van mijn T-shirt voorbij komen. :-)

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Moniek
11 jaren geleden

Mooi, eindelijk foto’s zodat ik kan zien wat ik gemist heb. Ik kon er helaas niet bij zijn gisteren. Nu krijg ik toch een beeld van hoe gezellig het is geweest. Misschien volgend jaar…

Pierre
11 jaren geleden

@Moniek: er komen ongetwijfeld nog wel foto’s van Moqub online. Maar ik had beloofd haar niet meer te plagen met het feit dat dat altijd een dagje of zo duurt. ;-)