ShoZu

 Gepubliceerd door om 22:00  iOS
nov 082008
 
ShoZu - Klik voor grotere versie

Shuzo is zeker niet nieuw, maar aangezien ik tot voor kort een Qtek S110 had, had ik er nog geen ervaring mee. Met Shozu kun je eenvoudig foto’s en video’s van je “telefoon” (iPhone / Windows Mobile / …) versturen naar bijvoorbeeld Flickr, YouTube, Dailymotion en een aantal andere online diensten.
De iPod Touch heeft, in tegenstelling tot de iPhone, geen ingebouwde camera, maar mijn HP iPaq 914c heeft zowel een camera als WiFi. En dat maakt gebruik van ShoZu opeens een logische optie.
Ik heb vanmiddag een kort filmpje gemaakt met de iPaq en dat via ShoZu verstuurd naar zowel Flickr, YouTube als Dailymotion.
De test maakte twee dingen duidelijk: de kwaliteit van de video op de iPaq is niet om over naar huis te schrijven. En het liet zien dat het op deze manier wel heel eenvoudig is om zo’n videobestand online te krijgen.

Maar, ik wilde ook weten of ik nou ook iets zou kunnen met die video op mijn iPod Touch. Die heeft namelijk, net als de iPhone, (nog) geen ondersteuning voor Flash. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor ShoZu  Tags: