okt 212008
 

We zijn weer online zichtbaar:
http://www.ustream.tv/channel/fontys-ict-en-onderwijs-lab

De audioproblemen zijn redelijk uit de wereld (nog wat ruis, maar minder dramatisch dan gisteren) en we hebben nu alle vier de systemen zover dat we er in ieder geval individueel mee kunnen testen. Daarna proberen we nog een opname te maken met alle vier de systemen tegelijkertijd.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Live kijkje in het ICT en Onderwijs Lab #2”

Reacties (2)
  1. het chatvenster van ustream doet het niet

  2. hmm, vreemd, we hebben toch een paar chatters gehad vandaag. De videostream staat op dit moment (14:21 uur) overigens weer dicht. De test van vandaag was gelukkig wél succesvol. We hebben een opname gemaakt die tegelijkertijd door alle vier de systemen opgenomen werd.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.