Live kijkje in het ICT en Onderwijs Lab #2

We zijn weer online zichtbaar:
http://www.ustream.tv/channel/fontys-ict-en-onderwijs-lab

De audioproblemen zijn redelijk uit de wereld (nog wat ruis, maar minder dramatisch dan gisteren) en we hebben nu alle vier de systemen zover dat we er in ieder geval individueel mee kunnen testen. Daarna proberen we nog een opname te maken met alle vier de systemen tegelijkertijd.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

het chatvenster van ustream doet het niet

Pierre
13 jaren geleden

hmm, vreemd, we hebben toch een paar chatters gehad vandaag. De videostream staat op dit moment (14:21 uur) overigens weer dicht. De test van vandaag was gelukkig wél succesvol. We hebben een opname gemaakt die tegelijkertijd door alle vier de systemen opgenomen werd.